}; 

Terms and Conditions


1. Gelieve 10 minuten voor tijd aanwezig te zijn voor de briefing en voorbereiding. Vertragingen door het laattijdig aanwezig zijn kunnen van de eigen speeltijd afgetrokken worden.

2. De effectieve speltijd van 1 spel bedraagt 60 minuten.

3. Onze kamers zijn zo gebouwd dat er niets afgebroken, geforceerd of verbouwd moet worden. Is dit toch het geval zijn we genoodzaakt het spel stil te leggen.

4. Spelers onder de 14 jaar moeten vergezeld worden van minstens 1 volwassene per kamer.

5. Onze gebouwen zijn rookvrije gebouwen. Het gebruik van aanstekers, lucifers of ander brandbaar materiaal is verboden.

6. Wij zorgen er graag voor dat de groepen na jullie een even spannende ervaring hebben. Daarom is het gebruik van smartphones, tablets, camera's,... ten strengste verboden. Jullie zullen jullie vrijheid op de ouderwetse manier moeten heroveren! Jullie spullen kunnen wel bewaard worden in onze gratis lockers

7. Spelers onder invloed van drank en/of drugs zullen de toegang worden geweigerd.

8. Een boeking annuleren of wijzigen kan kosteloos tot maximum 1 week op voorhand. Indien de annulatie gebeurt minder dan 1 week voor de speeldatum rekenen we 50% annulatiekosten aan. Voor annulaties minder dan 2 dagen op voorhand of no-shows wordt de volledige prijs aangerekend.

9. Exitroom Leuven is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen of het verlies en/of schade aan persoonlijke eigendommen.

10. Tijdens het spel worden jullie omwille van veiligheidsredenen gevolgd via camerabeelden. Na het spel kan indien gewenst een groepsfoto genomen worden die jullie daarna terugvinden op facebook.

11. Have fun en werk samen!

*/